Mönkijä Can-Am Traxter

17930 €

Tekniset tiedot

Ajoneuvolaji
Mönkijä
Tyyppi
Traktorimönkijä
Rekisteritunnus
Vuosimalli
2022
Mittarilukema
Vaihteisto
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tyyppi
4-tahti
Toimituskulut
590 €
Merkki
Can-Am
Malli
Traxter
Mallitarkenne
Väri
Vihreä
Sijainti
Imatra
Kauppias
Vene-Hietsu Oy
Nettimoto

Esittely

Rahoitustarjous 0,99% korolla 60kk. Jopa ilman käsirahaa.
Kysy lisää myyjiltämme.

Nyt saatavilla kolmepaikkainen Traxter Base HD5.

Olemme tuoneet markkinoille kaikkien aikojen lujimman, taitavimman ja älykkäimmän Can-Am-ajoneuvon. Se suoriutuu ennennäkemättömällä tavalla kaikista sille asettamistasi haasteista. Traxter raivaa tieltään kaikki esteet.

Traxter HD5:n konstailematon yksisylinterinen 38 hv:n Rotax-moottori asettaa mittapuun muille. Traxter on monipuolisin ja kätevin työkalu, mitä kuvitella saattaa.

Traxter on todellinen työjuhta ja erittäin suorituskykyinen maastossa. Siinä on täysin uusi runko, autoteollisuudesta tuttua tekniikkaa sekä valmistusmenetelmät, jotka vastaavat nykyaikaisia lava-autoja. Erikoisluja hienoraeteräs (HSLA) takaa erittäin jäykän rakenteen, joka kestää raskaiden tehtävien rasitukset. Traxterin runko on käynyt läpi Can-Am-insinöörien kehittämän uuden, vaativan testausprosessin – niin talvi- kuin kesäoloissa.

VERSA-PRO-istuin on suunniteltu jakosuhteessa 40/20/40 nykypäivän lava-autojen mallin mukaan ja siihen mahtuu mukavasti kolme aikuista. Istuimen muotoillut kulmat helpottavat nousemista sisään ja ulos, ja luja vinyylipäällyste kestää kulutusta erinomaisesti. Matkustajan istuimet voidaan taittaa pystyyn antamaan lisää kuljetustilaa. Ohjaamon tilavuutta parantaa myös taittuva keskikonsoli ja käsinoja, jossa on kaksi mukitelinettä.

Avoin kojelauta, kahvikuppitelineet ja 23 litran säilytystila kojelaudan alla tarjoavat siistiä ja turvallista säilytystilaa. Kojelaudan alla on lisäksi erillinen lokero pikkutavaroille. Traxter Convenience tarjoaa kaiken kaikkiaan 33,2- litraiset säilytystilat. Lisäksi saatavilla paljon erilaisia LinQ-kiinnitteisiä lisävarusteita ja tavaralaatikoita.

Koska SSV:llä ajaminen ja työskentely ei saa olla vastenmielistä, Traxter on suunniteltu olemaan kaikissa suhteissa pisimmälle kehitetty SSV. Traxter antaa lopputuloksen puhua puolestaan: parempi eristys ja paksumpi paloseinä, uudistettu pakojärjestelmä ja CVT:n (portaaton voimansiirto) kansi.

Tarkemmat tekniset tiedot:
https://www.brp.fi/off-road/side-by-side/traxter/traxter-base-hd5-t.html

Meiltä myös edulliset rahoitukset. Kysy lisää myyjiltämme.

Varusteet

  • 12V ulosotto
  • Matkustajan istuin
  • Peruutusvaihde
  • Pohjapanssari
  • Selkänoja
  • Sähkökäynnistys
  • Tavaralaatikko