Moottorikelkka Lynx Enduro

18340 €

Tekniset tiedot

Ajoneuvolaji
Moottorikelkka
Tyyppi
Sport - moottorikelkka
Rekisteritunnus
Vuosimalli
2024
Mittarilukema
Vaihteisto
Vetotapa
Hihnaveto
Moottorin tyyppi
2-tahti
Toimituskulut
500 €
Merkki
Lynx
Malli
Enduro
Mallitarkenne
Väri
Punainen
Sijainti
Imatra
Kauppias
Vene-Hietsu Oy
Nettimoto

Esittely

Valmis viivalle. Syntynyt voittamaan. Lynx Rave on puhdasverinen urheilukelkka, jonka varta vasten pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitellut ominaisuudet tekevät siitä ylivoimaisen ykkösen kilparadoilla ja vaativilla reiteillä.

Lynx Rave Enduro on syntynyt kilparadalle, kasvatettu reitille. Lynx Rave Enduro on urheilukelkkojen kiistaton ykkönen joka on tänä vuonna entistä parempi ja nopeampi kuin koskaan. Lynx Rave on ylivoimaisesti Euroopan menestynein kelkka kilparadoilla. Tuo perinne velvoittaa ja me kannamme sitä ylpeydellä. Lynxin jousitus on jo käsite. Siihen rakentuu myös Raven ylivoimaisuus: mitä pahempi patikko, sitä suurempi nautinto. Urheilukelkan tulee olla yhtä kuljettajan kanssa. Siksi Lynx Raven jokainen yksityiskohta on mietitty ajamisen ehdoilla.

Rotax® 600R E-TEC -moottori
PPS³ -takajousitus
KYB PRO 46 HLCR Kashima -iskunvaimentimet
41 mm Cobra -telamatto
LED-ajovalot, 7,2 tuuman digitaalinäyttö, nelimäntäinen jarru, säädettävä jarrukahva ja alumiininen kaasukahvan pidike
Vaativan urheilukelkkailijan erikoistyökalu enduropoluille ja rajuille reiteille on entistä suorituskykyisempi uuden Radien²-muotoilun ja uudelleen kalibroidun PPS³ / LFS+ -jousituksen myötä. Voittava kokonaisuus rakentuu kilpakäyttöön suunnitelluista yksityiskohdista ja erikoislujasta rakenteesta. Vauhdin takaa kierrosherkkä Rotax® 600R E-TEC.

Varusteet

  • Kahvanlämmittimet
  • Peruutusvaihde