Moottorivene Terhi 450 C+SUZUKI DF 40 ATL

11990 €

Tekniset tiedot

Tyyppi
Moottorivene
Laji
Runkomateriaali
Vuosimalli
2024
Merkki
Terhi
Malli
450 C+SUZUKI DF 40 ATL
Pituus
4.45 m
Korkeus
0 m
Leveys
1.85 m
Paino
295 kg
Syväys
0 m
Makuupaikat
Moottori
Perämoottori, 4-tahti
Valmistaja
Suzuki DF40
Käyttövoima
Bensiini 40 kW
Moottorin vm.
2024
Käyttötunnit
Toimituskulut
590 €

Esittely

VAKIOVARUSTEET:

Ohjauspulpetti
Kuminen törmäyslista
Tuulilasi
Tuulilasin kaide
Uimaporras
Sähkökäyttöinen tyhjennyspumppu
Äyskäri
Kulkuvalovalmius
Knaapit
Moottorin kiinnityspultit
12 V pistoke pulpetissa
Sadevesityhjentyvyys
Sumppu

Sivupulpettivene 450 C sopii etenkin tavaroiden kuljettamiseen, verkkojen laskemiseen ja nostamiseen, yhteysveneeksi mökille tai pieneen huviajeluun, miksei myös kalastukseen. Vankan rakenteensa ja vakaudensa myötä vene soveltuu hyvin myös nuorison käyttöön.

Terhi 450 C-malli perustuu entisen 445 C-mallin runkoon, mutta 450 C-mallissa peräpeili on erikoisvahvistettu alumiinilevyllä, mahdollistaen jopa 40 hv:n perämoottorin asennuksen. Suurempi moottoriteho on hyödyksi etenkin jos veneessä usein kuljetetaan suuria kuormia, tai veneessä pääosin matkustaa 4-5 henkilöä. Isompi moottori myös helpottaa liukuunnousua, mutta toki kuormitus vaikuttaa liukuunnousukynnykseen. Terhi 445-malleista tuttu fiksu, taittuva keskipenkki, neljä lukittavissa olevaa säilytystilaa, sekä lukittava säilytyspaikka airoille säilyvät ennallaan.

450 C-malli ajetaan takapenkiltä käsin, ja pulpetti on sijoitettu styyrpuurin puolelle. Ohjauspulpetti, tuulilasin ja tuulilasin kaide ovat veneessä vakiona, mutta sivu-, taka-, ja keulakaiteet on ostettava erikseen. Keulaan on myös asennettavissa lisävarusteinen aurinkotaso, vahvistettuna taso taipuu myös heittotasoksi. Lisävarusteena saatavana mm. sivukaiteet, keulakaiteet, anturiteline peräpeilianturille, peräkuomu, pulpetin suojahuppu, säilytyspeitto, targakaari kalastukseen sekä tyynysarja. Varustelemalla veneesi, teet siitä soveltuvan juuri omaan käyttöösi.

Muiden Terhi-veneiden tapaan 450-mallit ovat valmistettu ABS-muovista ja ne tehdään kestävällä kaksoisrakenteella. Sisä- ja ulkokuoren väliin jäävä välitila täytetään tiiviisti vettä-imemättömällä polyuretaanivaahdolla. Tämä ns Sandwich-rakenne tekee veneistämme erityisen lujarakenteisia, turvallisia ja käytännössä uppoamattomia. Polyuretaanivaahto toimii kellukkeena ja samalla se auttaa vaientamaan runkoääniä.

SUORAAN VARASTOSTA

Varusteet

  • Kaukohallintalaite
  • Uimaportaat